Score Production  


Over Score Production

Score Production is een zustermaatschappij van Score BV, al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van stoelen en zitoplossingen. Wij produceren in variabele aantallen, en indien gewenst op maat, stoelen voor kantoor, school, ziekenhuis, laboratorium, theater, balie, kassa, of welke gewenste andere invulling dan ook.

Wij investeren voortdurend in moderne en efficiŽnte productieapparatuur. Dit uitgebreide machinepark wordt bij Score Production bemand door ervaren vakmensen die de mogelijkheden van de machines volledig benutten. Het zijn specialisten in hun vakgebeid, die hun kennis graag voor uw product inzetten.

Score is voor haar innovatieve en ergonomische ontwerpen en bedrijfsvoering diverse keren onderscheiden door de Stichting GIO (Goed Industrieel Ontwerp). Talloze klanten in de meest uiteenlopende branches hebben we reeds geholpen. Score Production werkt o.a. voor de meubelindustrie, jachtbouw, interieurbouw, verlichtingsindustrie, zorg- en paramedische sector alsook voor industriŽle vormgevers en designburoís.

Score Production contactgegevens

Score Production in Tolbert

Score Production BV
Feithspark 5
9356 BX TOLBERT

Tel.+31(0)594-554 044
Fax.+31(0)594-554 040

E-mail:

KvK Groningen 01068530