Score Production  


Maatwerk

Bij Score Production behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Het is ťťn van onze specialiteiten. Onze designer en onze productontwikkelaar kunnen met hun 3D CAD-pakket en creativiteit uw ideeŽn uitwerken tot een realistisch eindproduct en samen met u meedenken over o.a. kostprijsbeheersing.

Wij bieden u de keuze uit allerhande lastechnieken gerelateerd aan uw ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koperlassen, of mig- en tig lassen, voor seriewerk met behulp van twee lasrobots. Ook kunnen we buigwerk en montage van (pijp)constructies verrichten. Verder beschikken we over een zetbank, schaar, profielwals, draaibank, automatische zaagstraat, diverse persen etc.

In de aanloopperiode kunnen onze CAD/CAM designers een natuurgetrouw 3D ontwerp maken van uw ideeschets en u zo invulling geven aan de behoefte naar duidelijkheid en zekerheid. Deze zekerheid vindt u ook in het financiŽle deel: vanuit onze gespecialiseerde kennis van alle aspecten van het productieproces kunnen wij onze klanten adviseren hoe een zo scherp mogelijke prijs gerealiseerd kan worden.

seriewerk

maatwerk